HATIRLATMA ! KVKK Eğitimi hk.



Değerli Girişicilerimiz;

Kişisel Bilgilerin Korunması Kanunu (KVKK), 6698sayılı Avrupa Birliği’nin
direktifleri doğrultusunda 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir.  Bu kapsamda firmalarımıza konu hakkında bilgi aktarmak amacıyla bir eğitim düzenlenmesi planlanmaktadır. Eğitim ücretsiz olup tüm girişimci firmalarımızın katılımına açıktır. 

4 Eylül 2020 Cuma günü yapılacak eğitimin saati ve yeri katılım durumuna göre planlanacak ve ayrıca tarafınıza duyurulacaktır. (Pandemi önlemleri kapsamında Eğitim, katılımcı sayısına göre gruplandırılarak yapılacaktır. )

Bu sebeple katılım durumunuzu 31/08/2020 pazartesi saat 12:00 a kadar aşağıda bilgisi verilen adrese bildirmeniz önem arz etmektedir.

İÇERİK

*Kişisel verilerin korunması hukukunun Türkiye'degelişimi *Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun amaç ve kapsamı *Kişisel verive hassas kişisel verinin tanımlanması ve işleme koşulları *Kişisel verilerinsilinmesi, yok edilmesi veya anonim hale getirilmesi süreçleri
*Kişisel verilerin aktarılması koşulları * Veri sorumlusunun yükümlülükleri ve ilgilikişilerin hakları
*Kişisel Verileri Koruma Kurumu ve yetkileri
*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu cezaları
*Kişisel veri envanterinin hazırlanması
*Verbis'e kayıt süreci
*Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında hazırlanması gereken
politika, prosedür ve diğer dokümantasyon

Kimler Katılsın.. Bilgi Güvenliği , Veri Sorumlusu ve Veri İşlemeden Sorumlu herkes.. 

Bilgi ve kayıt : tugce@mosoconsultancy.com
0.534 601 60 55
0.222 335 00 50



X
Teknopark Muhasebe destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
Muhasebe Destek Hattı